Wij streven ernaar om uw tevredenheid met uw aankoop bij Qaan Living te waarborgen. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn, hanteren wij een eenvoudig retourproces dat voldoet aan de Consumentenbeschermingswet van Nederland.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product in bezit heeft gekregen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, verzoeken wij u ons via e-mail of ons contactformulier op de hoogte te stellen van uw besluit om de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven, volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u een e-mail met een retourlabel voor het verzenden van de retourzending. Alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten à €6,45, worden onverwijld en in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen, aan u terugbetaald. Wij zullen het bedrag terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen er geen kosten in rekening worden gebracht voor zulke terugbetaling.

Wij mogen wachten met terugbetaling totdat we de goederen hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggestuurd, afhankelijk van welk tijdstip eerst valt.

Retourvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, dienen de volgende voorwaarden te worden nageleefd:

  • Vermeld altijd uw retournummer of bestelnummer op het pakket of voeg deze toe aan de doos.
  • Stuur de artikelen altijd op in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, inclusief alle onderdelen die zich in dezelfde verpakking bevinden.

Ons retouradres

Qaan Living

Tenerifestraat 40

1060TH Amsterdam